2022.08.13. Szombat

II.Timótheus 3:13-14
„A gonosz emberek pedig és az ámítók nevekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén. De te maradj meg azokban, amiket tanultál és amik reád bízattak, tudván kitől tanultad,.”

1962.04.07. – Az Ő Eljövetelének jelei
Tehát, ha Éva… ő nem kételkedett ebben; bölcsességet keresett. És az ördög mindig próbál egy kis saját értelmezést adni, egy kis bölcsességet az Igéről. „Ez ezt jelenti, vagy azt jelenti.” Ez pontosan azt jelenti, amit Isten mondott, hogy jelent és mondjuk csak pontosan úgy és ezzel el van rendezve. Én ezt így hiszem és tudom, hogy ez igaz, mert Ő bemutatja és igazolja, hogy ez az igazság. Értitek?
Tehát, ha egy kis csavarás Isten Igéjén okozott minden halált, minden bánatot, minden szívfájdalmat, minden problémát, amin átmentünk, csak kicsavarni Isten egy kis Szavát és nem úszták meg… Ez hatezer évnyi szívfájdalmat okozott nekünk, és még Isten Fiának is el kellett jönnie a földre, hogy meghaljon és megváltsa az emberi fajt. Minden háború, minden szívfájdalom, minden leányanya, minden rossz, ami valaha történt a világban, azért, mert egy ember hitetlen volt; hitte Isten Igéjének 99,99 százalékát és csak a végén csavart el egy ici-picit, és okozta mindezt. És kicsavarni bárhol… Ne gondold, hogy valaha is beérheted kevesebbel, mint Isten teljes Igéjével! Hidd Azt! Állj Azon! Nekünk úgy kell mondanunk, ahogy Az van.

Vélemény, hozzászólás?