2022.09.16. Péntek

Jelenések 19:14
„És mennyei seregek követik Őt fehér lovakon, fehér és tiszta gyolcsba öltözve.”

1963.03.21 – Negyedik pecsét
És emlékezzünk rá, hogy a szentjei fehér ruhába öltöztek fel, nem keveredtek a felekezetekkel és a hitvallásokkal. Látjuk tehát, hogy a felekezetekben és a hitvallásokban kapja meg az ember a kevert színt. Ő azonban az eredeti színben lovagol. Az eredeti szín van az Övéin, és azok bele lettek mártva a vérbe, amelyik megtisztította azt a ruhát és visszaküldte azt oda, látjátok. Így van.
Akik pedig keveredtek, fakóvá váltak és a halálba mennek. Romlottság színeket keverni a fehérrel. Megrontod az eredeti színt. Így van? Ha az eredeti szín, az egyetlen szín a fehér, és te hozzákeversz valamit, akkor megrontod annak az igazi célját. Ámen! Így van? Ha pedig Ő a fehér ló és Ő az Ige, akkor bármit is keverni ehhez, – bármilyen hitvallást, hozzáadni egy szót, elvenni egy szót belőle, – az az egész dolog megrontása. Óh, óh! Tarts engem az Igénél, Uram.
Igazság és tévedés… Óh, óh! Nem számít, milyen jó… Az igazság és a tévedés nem keveredhet. Nem keveredhet. Vagy ÍGY SZÓL AZ ÚR, vagy pedig tévedés.

Vélemény, hozzászólás?