2019.10.08. Kedd

Zakariás 4:6
„’Nem hatalommal, sem erővel, hanem csak a Szellemem által’ – mondja az Örökkévaló, a Seregek Ura.” (Egyszerű fordítás)

1964.02.06. – Isten elrendelt útja erre a napra
Egy hibrid növényt babusgatnod kell, és permetezned és távol kell tőle tartanod a bogarakat és a kártevőket. De nem egy eredeti, egészséges növénytől, az szívós, erős, és egyetlenegy bogár sem megy rá. Van benne elegendő ahhoz, hogy ledobja a bogarakat!
És ilyen egy valódi keresztény! Nem kell babusgatnod, és cirógatnod, és ezt mondani és azt, egyiket vagy a másikat. Van bene valami, a Szentlélek keresztsége, ami ledob minden mást. Nem kell könyörögni neki, mert ő Isten valódi növénye. Van benne valami, ami harcol. Egy keresztény megharcol minden centiméternyi földért, amin ő megáll. Azt kell tennie, ha valaha is létezni akar. És azzal, hogy ezt teszi, van benne Valami, ami vigyáz rá.
Éva megpróbálta keresztezni az Igét, kezdetben. Isten azt mondta neki, „Azon a napon, mikor eszel abból, meghalsz.” Megpróbálta keresztezni azt azzal a tudással, amit Sátán adott neki. És amikor így tett, ő vesztébe sodorta az egész emberi fajt, éppen ott, átadva a gonosznak, amikor ő megpróbálta összekeverni Isten hamisítatlan Igéjét tudással. Az nem az Ige ismeretéből jön! Az a Szentlélek ereje által jön!

Vélemény, hozzászólás?