1960.05.22.e – Fiúvá fogadás 4. rész

75 Nézzétek, „eleve elrendelt bennünket erre az örökségre.” Van egy örökségem, az Örök Élet öröksége. Na most, Isten elküldte Jézust, hogy ezt az örökséget valósággá tegye a számomra, mert nem volt semmi, amit tehettem volna, hogy örököljem ezt. De az idő teljességében, Isten a Saját jó Idejében elküldte Jézust, a Bárányt, megöletve a világ alapítása előtt. A Vére ki lett ontva, hogy én mehessek az örökségembe. Hogy mi legyek, mit örököljek? A fiúságot, hogy Isten fia legyek.
76 Tudtátok, hogy azok az emberek, akik Isten fiai, azok amatőr istenek? A Biblia, Jézus azt mondja: „Nem azt mondja a törvényetek, hogy istenek vagytok?” Amit Isten mondott az 1Mózes 2-ben, hogy istenek voltak, mert teljes uralmuk volt a világon. Uralmat adott nekik minden dolog fölött. És elvesztette az istenségét, elvesztette a fiúságát, elvesztette az uralkodását és Sátán vette át. De testvérem, mi várjuk Isten fiainak a megjelenését, akik vissza fognak térni, és vissza fogják azt venni. Várjuk az idő teljességét, amikor a piramis a tetejéhez ér, amikor Isten teljes fiai megjelennek, amikor Isten ereje kisétál (halleluja) és vesz minden erőt, amit Sátán elvett tőle. Igen uram, mert az hozzájuk tartozik.
77 Ő az a Logosz, ami Istentől kijött és igaz, hogy Ő volt Isten Fia. Aztán Ő tette az embert azzá a kis istenné. Fú, Lehet, hogy úgy viselkedek, mint egy vallásos őrült, de nem vagyok az. Ó, amikor a szemeid megnyílhatnak és látod azokat a dolgokat! Ő az embert istenné tette, istenné a saját birodalmában. És a birodalma tengertől tengerig ér, parttól partig, neki van irányítása felette.
78 És amikor Jézus eljött, lévén az Egy Isten, aki bűntelen, Ő bebizonyította ezt. Amikor fújt a szél, azt mondta: „Hallgass, némulj el!” Ámen. És amikor a fának azt mondta, „Senki ne egyen rólad.”
79 „Bizony mondom nektek, nektek, akik kicsi Istenek vagytok, ha azt mondjátok ennek a hegynek, mozdulj, és nem kételkedtek a szívetekben, de hiszitek, hogy amit kimondotok, az megtörténik, akkor meglesz nektek, amit mondotok.”
80 Egyenesen visszamenni a teremtés könyvéhez, az eredetihez, mi ez? Most a világ és a természet nyög és sír, minden mozog. Miért? Isten fiainak megnyilvánulásáért, amikor az igaz fiak, született fiak, betöltött fiak szólnak és a szavuk alá van támasztva. Hiszem, hogy pont a határánál vagyunk ennek most. Igen, uram. Mondd ennek a hegynek, legyen úgy.
81 „Testvér, én vágyom ezt-és-ezt, egy bizonyos dolog meglegyen. Hiszek Jézus Krisztusban.”
82 „Odaadom neked az Úr Jézus Krisztus Nevében.” Ámen. Itt van egy megnyilvánulás.
83 „Ó, testvér, lesül a vetésem ott kint. Nem volt eső.”
84 „Küldök neked esőt az Úr Nevében.” És jönni fog. Ó, várják, nyögnek, az egész természet várja Isten fiainak megjelenését. Isten elrendelte a kezdetben. Ő adta az uralmat az embernek.
85 Ő adta Jézus Krisztust, és Jézus adta ezt az Ő Nevében, ezzel a biztosítékkal, „Kérjétek bármit az Atyától az Én Nevemben, és megteszem azt.” Ó Palmer testvér! Várjuk az Isten fiainak megjelenését, az elhelyezést, a gyülekezetet!
87 Hogyan fogod megtenni? Maradj nyugton! Isten akarja elhelyezni Gyülekezetét, Isten fiait és lányait. Istenem, hadd éljek addig, hogy megláthassam, ez az én imádságom! Annyira közeli, hogy már majdnem meg tudom tapintani a kezeimmel, szinte. Ez pont itt van. Ez az, amit vágyom látni, várom azt az időt, amikor mennek az utcán, ott fekszik egy születésétől fogva nyomorék, „Aranyam és ezüstöm nincs.” Ó, várva Isten fiainak megjelenését, halleluja, amikor Isten megismerteti magát, amikor ők meg fogják állítani a betegséget, meg fogják állítani a rákot, meg fognak állítani fertőzéseket.
88 Azt gondoljátok a rák az valami? A Biblia azt mondja olyan idő jön, amikor az embereken megrothad a húsuk és dögevők esznek a testükből, még mielőtt meghalnának. A rák egy fogfájás ahhoz képest, ami következik. De, emlékezzetek, az a szörnyűséges dolog abban az időben el volt tiltva azoktól, akiknek megvolt Isten Pecsétje. Ez az amiért küzdünk most, hogy bejussunk és legyünk elhelyezve Isten Királyságában, mielőtt ezek a szörnyű csapások jönnek.

Vélemény, hozzászólás?