2020.05.23. Szombat

János 7:16
„Jézus válaszolt nekik és ezt mondta, a tanításom nem az Enyém, hanem azé, aki engem elküldött.” (King James fordítás)

1960.09.11. – Az élő Isten igaz gyülekezetének öt egyértelmű azonosítása
És, Isten az Orvos. Ő a lélek Orvosa. Ő az üdvösség Orvosa. És Ő megtanított egy embert az Ő saját teológiájára, Pétert, egy tanulatlan férfit, aki még a nevét sem tudta elolvasni, amikor az le volt írva előtte. De Ő odaadta neki a Szent Szellemet, és odaadta neki a ceruzát, hogy írjon arról a tanításról. Ezért Pünkösd napján ő felírta a Receptet. Nézzük mit írt. Doktor Simon Péter, lássuk, mi a te Recepted az üdvösségre. Lássuk, mire volt az kiírva. Na most, amikor ők hallották ezt, szíven szúrta őket, és azt mondták Péternek és… a többi… apostoloknak. Férfiak és testvérek, mit cselekedjünk?
(Figyeljetek, itt vannak a kulcsok.) Akkor Péter azt mondta nekik. Térjetek meg, és keresztelkedjetek meg mindannyian Jézus Krisztus Nevében, a bűnök bocsánatára és veszitek a Szent Szellem ajándékát.
Mert az ígéret nektek van és a gyermekeiteknek… és azoknak, akik messze vannak, ahányat csak a mi Istenünk, Urunk elhív.
Ez a Recept. Ne orvosoljátok túl, akkor megölitek a beteget! Ez az, ami a baj sok emberrel, aki beszél az „Atya, Fiú, és Szent Szellemről.” Ők sok szellemi embert megölnek, a hamis dologgal orvosolva.

Vélemény, hozzászólás?