2019.09.29. Vasárnap

Apostolok Cselekedetei 17:24
„Ő az Isten, aki teremtette az egész világot és mindent, ami benne van. Ő a Menny és a Föld Ura, aki nem kézzel készített templomokban lakik!” (Egyszerű fordítás)

1963.07.28. – Krisztus, Isten titka kijelentve
Ezért, ez vagy az Ige, vagy semmi. Így van! Ő, az Ige! Honnan tudjuk, hogy Ez igaz? Ő, az Ige, igazolva van. Értitek? Ő az Ige, megfelelően igazolva, a Fej, a Gyülekezet feje. Ő az Ige, a Fej. Ő megfelelően azonosítva és igazolva van az Ő saját Lelke által, úgy, hogy maga a személy, a Gyülekezetben van. Bemutatva magát, az igazolásban, ami közvetlen bizonyíték az egész Testnek. Akkor nincs szükségetek hitvallásokra. A felekezetek elbuktak. De maga a Fej elismerve a Testben személyes azonosítások által, látjátok, azonosítja Magát, Igazolja a Fejet a Test számára. Akkor mi egyesülünk Egy igazolt Fej alatt, ami Krisztus, Isten Igéje, és nem bármilyen gyülekezet alatt.
Tehát a mi Fejünk egy Királyság. „Isten Királysága tibennetek van,” mondja a Biblia, Jézus. A Királyság! Nem vagyunk felekezet. Mi ilyen Királysághoz tartozunk, és a Királyság Isten Igéje Lélekké és Életté téve a mi saját életünkben, betöltve minden ígéretet a mai napra, mint azon a napon, mikor az Ige és Isten Egy voltak.

Vélemény, hozzászólás?