2019.09.30. Hétfő

Jeremiás 15:16
„Ha szavaidat hallattad, én élveztem azokat; a te szavaid örömömre váltak nékem és szívemnek vígasságára; mert a te nevedről neveztetem oh Uram, Seregeknek Istene!” (Károli Biblia)

„A szavaid megtaláltattak, és megettem őket; és a szavaid örömmé és örvendezéssé lettek a szívemben, mert a Te nevedről neveztetek ó Uram, Seregek Istene.” (King James Biblia)

1964.12.21. – Miért kellett Pásztornak lennie?
Igen, innen tudta Mózes, hogy ez a Hang, ami szólt hozzá, Ige Hang volt. Tudta, hogy Isten azt mondta Ábrahámnak, „A magod vándorolni fog négyszáz évig, de Én megszabadítom őket.” És tudta, hogy a négyszáz év letelt, és ő el lett hívva, hogy megtegye azt.
Férfiak és asszonyok, Isten megígérte, hogy ezekben az utolsó napokban ki fogja önteni a Szellemét minden testre. Megígérte, hogy el fogja küldeni a Szentlélek keresztséget, és hívni fog egy szeplő és ránc nélküli Menyasszonyt. Megígérte, hogy megteszi azt. Ő meg fogja tenni. Ne hallgassatok ezekre a béres pásztorokra, ők félrevezetnek titeket. A Szentlélek a Pásztor, aki bárányeledelt ad nektek ebből az Igéből. Az mindig a Pásztor által jön. Ő a mi Pásztorunk, Rá hallgassatok, ti az Ő akoljának bárányai vagytok; ha azok vagytok, halljátok az Ő Hangját. Nem amit valaki más mond, halljátok, amit Ő mond. Egy idegen hang, semmit sem tudtok róla.

Vélemény, hozzászólás?