2020.06.09. Kedd

Apostolok cselekedetei 2:39
„Mert az ígéret nektek szól, és a ti gyermekeiteknek, és mindazoknak, akik messze vannak, amennyit csak az Úr a mi Istenünk elhív.”

1964.04.11. – Szellemi amnézia
De én szeretem az eredeti fajtisztákat. Ó, ő szelíd. Tudsz vele beszélgetni. Ő tudja, hogy ki volt az apukája, ki volt az anyukája, ki volt a nagypapája és nagymamája. Neki nemesi származású papírjai vannak, hogy megmutassa, honnan jött.
És nekem tetszik egy nemes származású keresztény, aki teljesen vissza tud menni Isten Igéjéhez Pünkösd napjáig, és azonosítani magukat ott a szentekkel, ahol a Szent Szellem Ereje eljött rájuk. Ez egy nemes származású keresztény. Tudja, honnan jött. Nem azonosítja magát a metodistákkal, baptistákkal, vagy semmi mással. Ő Isten Szavában van azonosítva. Pontosan tudja, hogy hol áll. Az Atyjának Királyi Vére folyik keresztül rajta, Jézus Krisztus Vére. Tudja mint tesz Az! Hisz minden Szót. Isten munkálkodik rajta keresztül, és igazolja azt azokkal a jelekkel, amelyeket megígért, hogy követik. Neki nincs szellemi amnéziája. Ő egy eredeti, fajtiszta. Nekem tetszik ez.

Vélemény, hozzászólás?