2019.10.06. Vasárnap

Máté 6:33
„Hanem keressétek először Istennek országát, és az ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Károli Biblia)

„Keressétek először Isten királyságát és az ő igazságát, és ráadásként ezek is mind megadatnak nektek.” (Egyszerű fordítás)

1957.08.25. – Zsidókhoz írt levél 2. fejezet
Szeretném, ha ezt megjegyeznétek. A Biblia azt mondja: „Ha valaki felkel közöttetek és ezt meg ezt mondja, és az nem teljesül be, akkor ne hallgassátok meg: mert nem én szóltam. Ha pedig az Én Nevemben szól, és amit mond, megtörténik, akkor hallgassátok meg. (Ámen.) Mert azzal a prófétával vagy prédikátorral vagyok, vagy legyen az bárki. Ha pedig amit mond, megtörténik, akkor hallgassátok meg.”
Most pedig, barátaim, hallgassuk meg Őt, a Szentlélek közöttünk szól, különféle jeleket és csodákat, csodatételeket mutat be. Ne menjünk el emellett úgy, mint a megszokott történések mellett. Emlékezzünk arra, hogy ez Jézus Krisztus, tegnap, ma és mindörökké ugyanaz, és megerősíti az Ő Igéjét. Ezt kell tennünk. Ó, kérlek, tegyétek ezt. Figyeljetek oda. Minden más dolog legyen másodlagos. Még az otthonotok is, a férjetek, a feleségetek, a gyermeketek, vagy bármi legyen is az: legyenek másodikak. Isten legyen az első. Azt mondod: – Branham testvér, a gyerekeim előtt is?
Bármi előtt, Isten legyen az első. Engedjétek, hogy Ő legyen az első.

Vélemény, hozzászólás?