2019.10.04. Péntek

I Korithus 2:14
A nem lelki ember pedig nem fogadja el Isten Lelkének dolgait, mert ezeket bolondságnak tekinti, sőt megismerni sem képes: mert csak lelki módon lehet azokat megítélni. (Új fordítású Károli)

De a természeti ember nem fogadja Isten Szellemének dolgait, mert számára azok bolondságok, nem is ismerheti azokat, mert azokat szellemileg kell felismerni. (King James Biblia)

1961.02.16. – A fenevad jele és Isten pecsétje
Jézus eljött, bemutatta a Messiás jeleit, igazolta, hogy Ő a Messiás. Miután elment a dicsőségbe belépett, visszaküldte a Szentlelket és felkente az apostolokat. Ők mentek és tették ugyanazokat a jeleket, amiket Ő tett. Nekik megvolt az Úr ereje. Nyelveken szóltak, kiáltoztak. Volt egy erős zúgó szél, ami betöltötte őket. És mentek egy olyan lelkesedéssel, amíg a Szentlélekkel lángba borították a várost. És azok mit tettek? Kigúnyolták őket. Nevettek rajtuk. Így igaz. Jézus azt mondta, „ellenem szóltok, én megbocsátok nektek. De amikor eljön a Szent Szellem, egy szó ellene és az soha nem lesz megbocsátva.” És elpecsételték az örök végállomásukat amikor kicsúfolták azokat a Szent Szellemmel teljes embereket.

Vélemény, hozzászólás?