2019.09.20. Péntek

Filippibeliekhez írt levél 4:13
„Mindenre van erőm a Krisztusban, aki megerősít engem.” (Új fordítású Károli Biblia)

1954.03.01. – A Szövetség Angyala
Nos, amikor elmegyek egy áruházba, szeretek körülnézni egy kicsit, ti nem, különösen, ha az az enyém lenne? És meglátok ott fent valamit magasan, szerzek egy létrát, és felmászok, megnézem, megvizsgálom, lássam, hogy néz ki.
Így van ez Krisztus Jézusban. Mindannyian egy Lélek által kereszteltettünk bele Isten nagy áruházába, Jézus Krisztusba, ahol nekünk békességünk van, örömünk, boldogságunk, hosszútűrés, jóság, szelídség, gyengédség, Szentlélek, Isten ereje, nyelveken szólás, nyelvek magyarázata, Isteni gyógyítás, dicsőség, kiáltozás, bölcsesség, Halleluja! Mindezek a dolgok a mieink, minden hívőé: hozzátok tartozik.
„Én vagyok az Úr, Aki megbocsátom minden bűnödet, és meggyógyítom minden betegségedet.” Ez mind az enyém. Ha az Isteni gyógyítás úgy tűnik, hogy egy kicsit magasan van, az ott van az én áruházamban, mert az éppen itt van. És ez itt a mi áruházunk. Aztán, amikor én ott bent vagyok, felmászok és veszem ezt. Ez az enyém. Lehet, hogy egy kicsi magasra kell nyúlni, lehet, hogy erőlködnöm kell egy kicsit, de megszerzem azt. Az hozzám tartozik, és elhatároztam, hogy az enyém lesz.

Vélemény, hozzászólás?