2019.09.15. Vasárnap

Jób 19: 25-26
„Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára megáll a por fölött, s ha ez a bőröm lefoszlik is, testemben látom meg az Istent.”
(Új fordítású Károli Biblia)

„Mert tudom, hogy az én megváltóm él, és megáll a földön az utolsó napon. És bár férgek pusztítják el ezt a testet, mégis testemben fogom meglátni Istent.” (King James fordítás)

1953.04.05. – Menj és mond el a tanítványaimnak
Aztán amikor ez a próféta Szellembe került, Isten kezdte neki megmutatni, hogy mi fog megtörténni, hogy lesz Valaki, Aki elveszi a világ bűneit, és majd feltámad. Ő látta az Úr feltámadását. Aztán, én szeretem ezt, amikor azt hiszem Ő azt mondta, hogy felállt és megrázta magát.
Ő ott ült egy rakás hamun. Ó! Amit mi ma úgy neveznénk, balszerencse tört az otthonára. A gyermekei mind meghaltak. A gazdagsága mind elszállt. Tönkrement az egészsége. Ott ült egy keresztény, vagy egy hívő, ott ült, elhagyatva. Az emberek, még a gyülekezete is hátat fordított neki. Ő ott ült, vakargatva a fekélyeit.
És aztán, amikor az Úr Lelke lejött rá, és látta a feltámadást ezen a reggelen, tudjátok, ő felállt, és azt mondta, „Tudom, az én Megváltóm él, és az utolsó napon a földön fog állni. És bár férgek pusztítják el ezt a testet, mégis testemben látom meg Istent; Akit én meg fogok látni, mint az én…” Tudta, hogy majd meglátja Őt az utolsó napon, mert lesz feltámadás

Vélemény, hozzászólás?