2019.08.09. Péntek

Máté 12:37
„…mert szavaid alapján ítéltetsz majd igaznak, és szavaid alapján ítéltetsz majd bűnösnek..” (Új fordítású Károli)
„…Kimondott szavaitok alapján fognak megítélni benneteket. A szerint fognak benneteket igazságosnak, vagy bűnösnek ítélni, amit mondtatok.” (Egyszerű fordítás)

1964.03.11 – Isten igazolva az Ő jellemvonásai által
Tehát, ott voltak azok, akik körülötte álltak, és nem értették Azt. Ők azt mondták, „Ez a férfi Belzebub, Ő egy jövendőmondó.”
Jézus azt mondta, „Én megbocsátok nektek ezért. De amikor a Szentlélek eljön, és ugyanezt a dolgot teszi, egy szó ellene, és soha nem lesz megbocsátva ebben a világban vagy a következőben.”
Látjátok, a jóvátétel nem volt még elvégezve. Látjátok, nem lehetett, nem lehetsz… Téged nem vethetnek pokolba, mielőtt ítéletre nem mennél. Ez a nemzet nem tenné azt. Isten sem fogja. Látjátok, egy olyan helyen vagytok, ahol a börtön láncaiban várakoztok, amíg meg nem kapjátok az ítéletet. És, látjátok, Ő nem küldhette őket el, mert a jóvátétel még nem volt elvégezve.
De miután meghalt, és eltemették, és a Jel előjött a Vérből, a Szentlélek, azután szólni Az ellen, ez megbocsáthatatlan bűn. Csak mindössze egy szót kell mondanod Az ellen, és soha sehol nem lesz rá bocsánat. Egy szó Az ellen, látjátok, milyen nagy dolog ez.

Vélemény, hozzászólás?