2021.09.07 Kedd

János Evangéliuma 14:3-4
„És ha majd elmegyek és helyet készítek néktek, ismét eljövök és magamhoz veszlek titeket; hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek. És hogy hová megyek én, tudjátok; az utat is tudjátok.”

1964.02.09 – Visszaszámlálás
Tudjátok mit, az űrhajózás nem új dolog. Mi a helyzet Illéssel? Ha ő nem űrhajós volt, akkor én egy olyant sem láttam. Ő elment oda, ahová John Glenn soha nem is gondolta, hogy menjen.
Nos, tudjátok volt egy valaki, aki egyszer lassított felvételben szállt föl. Énóknak hívták. Csak sétálva ment fel, de egy űrhajós volt. Biztosan. Ő nyomáspróbázva volt, nem kellett átváltoznia, semmi. Nem, ő már volt a nyomáskamrában, amikor elkezdett sétálni. Csak kisétált minden dimenzióból és mindenből, kisétált az Isten Jelenlétében.
És egy öreg pajtás fáradt volt és többé már nem tudott valami jól menni. Küzdött Jézabellel és az ő rövid hajával és festékével és mindennel, amíg Isten leküldött egy szekeret és azt mondta: „Megengedem, hogy felutazz a felhőkön át ma délután.” Űrhajós.
Egyszer eljött Valaki, hogy meghaljon miértünk, többiekért és Isten feltámasztotta a harmadik napon. És ötszáz ember állt ott és látta, ahogyan felvitetik a felhőkbe, egy Hang szólt: „Újra eljövök.” És angyalok jöttek vissza és azt mondták: „Ugyanez a Jézus, aki felvitetett, a Mester-Űrhajós, vissza fog térni hasonló módon, ugyanilyen sátorban, amiben van, egy halhatatlan testben.” Halleluja! „A testünk hasonló lesz az Ő dicsőséges testéhez, mert meg fogjuk látni Őt úgy, amint van.” Ó, halleluja! Ő áttört minden hangsebesség-határt, minden érvelés-határt és túlment az okoskodáson, túlment minden máson.

Vélemény, hozzászólás?