2021.04.09. Péntek

Apostolok Cselekedetei 17:24
„Isten, aki alkotta a világot, és minden dolgot abban, mivel Úr, Mennyen és földön, nem lakik kézzel készített templomokban;”

1963.07.28. – Krisztus Isten Titka kijelentve
Ezért, ez az Ige, vagy semmi. Így van. Ő, az Ige! Honnan tudjátok, hogy így van? Ő, az Ige igazolva van. Látjátok? Ő, az Ige, megfelelően igazolva van, ami a Fej, a Gyülekezet Feje. Ő az Ige, a Fej. Ő megfelelően van azonosítva, igazolva Saját Szelleme által, aki a Gyülekezetben, Maga a személy. Bemutatva Magát az igazolásban, ami közvetlen bizonyíték az egész Testnek. Akkor nincs szükséged hitvallásokra. A felekezetek semmivé lettek. De maga a Fej van elismerve a Testben, személyes igazolások által, látjátok, azonosítva Magát, igazolva a Fejet a Testnek. Akkor mi egy igazolt Fej alatt vagyunk egyesítve, ami Krisztus, Isten Szava, nem valamilyen gyülekezet alatt.
Akkor a mi Fejünk egy Királyság. „Isten Királysága tibennetek van” – mondja a Biblia, Jézus. A Királyság! Mi nem vagyunk felekezet. Egy Királysághoz tartozunk, és a Királyság Isten Igéje, ami Szellemmé és Életté lett a saját életünkben, előhozva minden ígéretet ezen a napon, mint azon a napon tette, amikor az Ige és Isten Egy voltak.

Vélemény, hozzászólás?