2022.08.22. Hétfő

Malakiás 4:1
„Mert ímé, eljön a nap, lángoló, mint a sütő-kemencze, és olyanná lesz minden kevély és minden gonosztevő, mint a pozdorja, és megégeti őket az eljövendő nap, azt mondja a Seregeknek Ura, a mely nem hagy rajtok gyökeret, sem ágat.”

1957.04.17. – Az Úr Második Eljövetele
Testvérek, később van, mint gondoljátok! Szodoma és Gomora nem gondolta, hogy azon az éjszakán az utolsó órákat élik. Egyiptom nem gondolta, hogy a halál angyala, akiről meg lett jövendölve, hogy eljön, azon az estén fog eljönni. Pearl Harbor nem tudta felismerni a rajtaütést, ami megtörtént. Megmérettünk és híjával találtattunk! Közel vagyunk a végidőhöz!
Mi történne ha… Ők ott Moszkvában ide tudnák irányítani azokat a rakétákat a csillagok által és radarral vezérelve, hogy a bombák pontosan Louisville-ben, a Negyedik utcán landoljanak, ha meg akarnák tenni. Így igaz. És mi kint lehetünk a tengeren valahol a hajóinkon, és küldhetnénk egyet egyenesen a fővárosba, Moszkvába, ha akarnánk. Mi történne, testvérem, ha az a nagy rakéta-fordulat megtörténne, ez az ország kapna egy megrázást, és ugyanabban az órában mi is elindítanánk azt a dolgot és az megrázná a másik oldalt? És amúgy is, egy ici-pici, vékony kis kérgen élünk, amikor a földrengések kiették körbe és körbe, egészen addig, míg kivájták, mint egy tojást. Ha lenne egy nagy robbanás, ez a nyolcezer mérföld vastag láva a levegőbe lövellne, ez pontosan azt tenné, amit Isten mondott, hogy bekövetkezik.
A végidőnél vagyunk, itt vagyunk. Nincs mód ezt megállítani. Minden kérlelés… Tehetünk egy Eisenhower-t minden országba, az sem állítaná meg. Jézus Krisztus azt mondta, hogy eljönnek ezek az idők. Itt vagyunk.

Vélemény, hozzászólás?