2022.08.03. Szerda

János Evangéliuma 16:13-14
„De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden Igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja, amiket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek. Az Engem dicsőít majd, mert az Enyémből vesz, és megjelenti néktek.”

1962.12.30m – Abszolút
Bármi, ami ellentétes az Igével… Hadd mondjak nektek valamit. Jól figyeljetek! Ez a teljes, isteni kinyilatkoztatás Istenről, az Ő akaratáról és Krisztus Eljöveteléről. És minden itt van ebben a könyvben, befejezve. És ha bármi félrehúz téged ettől, dobd ki azt az iránytűt, mert az csak egy hitvallás, az csak egy szervezet. Az csak egy papír, amit a zsebedben hordozol, vagy a falon van bekeretezve. Aztán találd meg azt az iránytűt, ami téged az Igéhez állít!
Figyeljétek meg, amikor ez a megtapasztalás eljött Pálhoz, ő lement Egyiptomba és Arábiába, valahová, és három évig tanulmányozott. Hú! Biztosnak kellett lennie. És amikor látta, amikor a Szent Szellem irányította őt szóról szóra, megírhatta a Zsidók levelét és megmutatta a zsidóknak. Biztosan. Ő a középpontra lett állítva. A Szent Szellem iránytűje pontosan a Sarkcsillagra állította.
Tehát, ha van valami, ami téged félrehúz attól, jobb, ha otthagyod. A Fiú az Ő Igéjére fog mutatni és csakis az Igéjére, mert a Szent Szellem eljött, hogy bemutassa, vagy igazolja Isten ígéreteit.

Vélemény, hozzászólás?