2022.07.30. Szombat

Joel 2:30-32
„És csodajeleket mutatok az égen és a földön; vért, tüzet és füstoszlopokat. A nap sötétséggé válik, a hold pedig vérré, minekelőtte eljő az Úrnak nagy és rettenetes napja. De mindaz, aki az Úrnak nevét hívja segítségül, megmenekül; mert a Sion hegyén és Jeruzsálemben lészen a szabadulás, amint megígérte az Úr, és a megszabadultak közt lesznek azok, akiket elhív az Úr!”

1953.12.01 – Isten elrendelt útja
Hiszem, hogy manapság, amikor mindenfelé az Isten Fia Eljövetelének jelei tűnnek fel, hiszem, hogy minden férfi vagy asszony, akit Isten arra rendelt, hogy hallja Isten Hangját, hallja azt a húzást, ők húzódnak közelebb a bárkához olyan gyorsan, ahogy csak tudnak, biztonságba jutni, mert ez Isten elrendelt útja az ember megmenekülésére. Így van. Látjátok, jelek tűnnek fel, csodák tűnnek fel, titokzatos dolgok történnek, repülő csészealjak a levegőben és egyebek. Jézus azt mondta: „Jelek lesznek fenn az égen és lenn a földön, tűzoszlopok és füst; beteljesedik az Úr nagy és rettenetes napjának eljövetele előtt.”
Ő szólt mindezekről: a tenger háborog, hullámok csapnak le, meg minden, az emberek szíve kihagy, a legnagyobb szív-problémák ideje, amit valaha láttunk, félelem, zavaros idők, nemzetek közötti feszültség. Ó! Ahogy a próféta mondta: „Lovak nélküli szekerek rohannak itt a széles utakon és úgy néznek ki, mint a fáklyák és úgy mennek, mint a villám.” Manapság mi szembesülünk mindazzal, amiről beszéltek. Mi ez? Ez Isten figyelmeztetése az embereknek: „Készüljetek találkozni Istennel! Készülődjetek!”
„Miért kellene, hogy készüljek találkozni Istennel, Branham testvér?” Testvér, te készülődsz egy esküvőre, készülődsz minden másra. Amikor látod ezeket a dolgokat elérkezni, készülődsz találkozni Istennel.

Vélemény, hozzászólás?