2022.04.17. Vasárnap

Jelenések 5:5
„És egy a Vének közül monda nékem: Ne sírj: ímé győzött a Júda nemzetségéből való oroszlán, Dávid gyökere, hogy felnyissa a könyvet és felbontsa annak hét pecsétét.”

1957.04.21. – A hatalmas és erős Győztes
A szívünk boldog. Jubileum zajlik; nem csak egy napra szóló jubileum, de egy jubileum az Örökkévalóságon át. A dicsőségben az angyalok énekelnek. Ó, Istenem, a Gyülekezet győztesen énekel. Örömharangok zengenek. Lelkek, amelyek egykor halálra voltak kárhoztatva, hogy meghaljanak és az ördög sírjába menjenek… az ördög le lett győzve! A halál le lett győzve. A sír le lett győzve. A betegség le lett győzve. A babona le van győzve. A rosszindulat le van győzve. A gyűlölet le van győzve. Az közöny le van győzve. A ridegség le van győzve. A beképzeltség le van győzve. Minden le lett győzve. Krisztus a hatalmas Győztes!
Íme, itt van hatalmas Győztes,
Itt van Ő nyíltan, íme.
Mert Ő a hatalmas Győztes,
Mivel a kárpitot kettétépte.
Ő eltépte azt a kárpitot, ami elrejtette az embert Isten elől és most Isten az emberek között lakik. Eltépte a kárpitot, ami távol tartotta Isten gyógyítását. Eltépte a kárpitot, ami távol tartotta Isten áldását. Eltépte a kárpitot, ami távol tartotta Isten örömét. Eltépte a kárpitot, ami távol tartotta Isten békességét. A kárpit most már ketté van tépve. A Saját Vérével, Győztesként járt! A csatának vége van, Ő ezt bebizonyította nekünk a feltámadásában.

Vélemény, hozzászólás?