2022.02.25. Péntek

Jelenések 15:4
„Ki ne félne téged, Uram! és ki ne dicsőítené a te nevedet? Mert csak egyedül vagy szent. Mert eljőnek mind a pogányok és lehajolnak előtted; mert a te ítéleteid nyilvánvalókká lettek.”

1956.09.02 – Kézírás a falon
Testvér, a kézírás a falon van. Igen! „Megmérettél a mérlegen és híjjával találtattál.” Nagy emberek járták be ezt a földet, Billy Graham, Jack Schuler, Oral Roberts és a többiek, az Úr Jézus hamisítatlan Evangéliumát prédikálva. És az emberek kinevették Ezt, nevetségessé tették és nyíltan elutasították.
Csak egy dolog maradt, Isten ítélete, és az már úton van. Oroszországnak ez kész van ott és rátok vár. Testvér, felismerjük hogy százötven millió ember halhat meg egy óra alatt és ez megtörténhet mire megvirrad a reggel. Ez az egész nemzet el lehet pusztítva. És mit gondolsz, mi fog történni, amikor mondjuk legalább tízezer repülőgép van megrakva atombombával? Ha mindegyik atombombát vagy hidrogénbombát dobna erre a nemzetre, az egész világ kirázkódna a pályájáról. Mit tenne ez? Beteljesíti Isten minden Szavát, amit mondott, hogy megtörténik.

Vélemény, hozzászólás?