2022.02.04. Péntek

Máté Evangéliuma 7:11
„Ha ti gonosz létetekre tudtok jó ajándékokat adni a gyermekeiteknek, mennyivel inkább fog a ti Atyátok, aki a mennyben van jó dolgokat adni azoknak, akik kérnek tőle?”

1953.07.29. – Kérdések és válaszok a teremtésről
Ha én odamennék az asztalodhoz, és leülnék ott, és azt mondanád: „Prédikátor, gyere, egyél velem!” Hiszem, hogy szeretsz engem és van ott neked bab és krumpli és répa és sült csirke és sütőtök pite és fagylalt, minden ott van. Nos, hiszem, hogy ugyanolyan szívesen megvendégelnél a krumpliból, mint a babból. Az egyetlen dolog… hiszem, hogy nekem ugyanolyan szívesen adnál csirkét, mint pitét. Az mind az asztalon van. És az egyetlen dolog, amit tennem kell, az az, hogy azt mondom: „Idenyújtanád kérlek a pitét?” És hiszem, tiszta jó szívvel, hogy te szeretsz engem, és azt mondanád: „Persze testvérem, vegyél belőle egy szép nagy szeletet!” Igaz? Ha azt mondanám: „Idenyújtanád a krumplit?” „Nos, persze testvérem, tessék!”
És minden megváltással járó áldás, amiért Jézus Krisztus meghalt, és megvásárolt a Golgotán megszerzett jóvátételén keresztül, el van helyezve az asztalon, és minden hívő ott ül előtte. Hallelujah! Ha szükségem van gyógyulásra, azt mondom: „Atyám, nyújtsd ide a gyógyulást!”

Vélemény, hozzászólás?