2022.01.07. Péntek

II. Korinthus 5:18
„Mindez pedig Istentől van, aki megbékéltetett minket önmagával Krisztus által, és nekünk adta a békéltetés szolgálatát.”

1963.01.17. – Felébreszteni Jézust
Tehát, Jézusban Isten volt. „Isten Krisztusban volt, megbékéltetve a világot Magával.” És ezek az emberek elhitték az Ő bizonyságát. És azok, akik igazán hitték azt, Isten áldásait húzhatták ki Őbelőle. És amikor azt tették, Ő azt mondta, „erő származott Belőle.” Más szavakkal, mi ma azt mondhatnánk: Ő elgyengült, amikor az emberek merítettek belőle. Nos, ha az úgy működött Abban az emberi testben, az működni fog egy másik emberi testben is.
És mi megteremtjük a saját légkörünket magunk körül egyen-egyenként. Voltatok már emberekkel, akik kedves emberek voltak, de egyszerűen csak alig tudtál meglenni körülöttük. Aztán voltál más emberekkel, akik körül egyszerűen csak nagyon szerettél lenni. Ti teremtitek azt a légkört. És, ó, nem szerettetek volna Jézus körül lenni csak egy kicsit? Csodálatos! Látjátok, milyen lehetett az a légkör, amit Ő teremtett, úgy képzelem, hogy az egyszerűen csak egy nagy szeretetcsomag volt, és tisztelet, és istenfélelem.

Vélemény, hozzászólás?