2021.12.21. Kedd

János 1:9-11
„Az igazi világosság eljött volt már a világba, a mely megvilágosít minden embert. A világban volt és a világ általa lett, de a világ nem ismerte meg őt.”

1963.12.16. – Láttuk a Csillagát és eljöttünk, hogy imádjuk Őt
És itt vannak ezek a bölcsek, figyelik azt a Mennyei Fényt, jönnek és azt mondják: „Amikor odaérünk Jeruzsálembe, ők majd megmondják, hogy mi ez a titokzatos mennyei Fény fölöttünk, ami vezet bennünket.” És föl-le jártak az utcákon. „Hol van Ő? Hol született meg a zsidók Királya? Láttuk a Csillagát keleten. Eljöttünk, hogy imádjuk Őt. Van aranyunk, tömjénünk és van minden a Számára. Hol van Ő? Hol van Ő?”
Azt mondják: „Hol van ki? Mi?” Így van ez manapság. „Ó, nincs olyan dolog, hogy ilyen történjen ma.” – mondják.
„Ó, amikor lemegy a nap, látunk egy titokzatos Világosságot.”
„Én soha nem láttam Azt.”
„Szóljatok annak az embernek ott a toronyban!”
„Láttál valamiféle titokzatos Fényt?”
„Miről beszéltek?”
„Látsz valami titokzatos…?”
„Nem! Mi a baj veletek?” Látjátok? Nekik nem volt meg a válasz.
Nekik ma sincs meg! Nem tudják, hogy mik ezek a dolgok, amikor tudniuk kellene, amikor a gyülekezetek nagy vezetőinek tudniuk kellene ezekről a dolgokról. De Isten mindig a kisebbség között munkálkodik és annyira alázatos, hogy az elmegy a fejük felett, nem tudnak róla. De Ő mégis ilyen módon teljesíti be az Igéjét. Ez az. Mi annyira belegabalyodunk ezekbe a nagy dolgokba és mozdulni sem tudunk. Istenem, vágjál el bennünket azoktól a dolgoktól, hogy szabadok legyünk, és megláthassuk, hogy milyen időben élünk!

Vélemény, hozzászólás?