2021.11.15. Hétfő

Róma 8:21
„Azzal a reménységgel, hogy maga a teremtett világ is megszabadul a rothadandóság rabságától az Isten fiai dicsőségének szabadságára.”

1964.08.02 – A mennyei Vőlegény és a földi Menyasszony jövőbeli otthona
Valamikor én is a Sátán tulajdona voltam, de már nem vagyok az. Valamikor az a kis asszony is az ő tulajdona volt, de már nem az, mert Jézus eljött, hogy kiszabadítsa az ő markából. Ő kibontotta a Sátán bűnének markolását az én életemen, a ti életetekben, és mi már nem vagyunk az övéi! Ugye, hogy gyakran halljátok tőlem imádság közben, hogy: „Vedd le a kezedet Isten tulajdonáról!” Ámen! Legyen hitetek, hogy a sajátotoknak mondjátok azt, ami a tiétek. Ez a ti jogotok. „Vedd le róla a kezed! Vedd le róla a kezed!” Látjátok? Ezt cselekszi meg a hit.
Óh! Nem megsemmisíteni kell azt, hanem csak: „Vedd le róla a kezed!” Csak kioldozni kell, szabadon engedni, hogy elmúlhasson, egyik állapotból a másikba átmehessen. Megváltozik: a föld is meg fog változni, a politika is meg fog változni, a vallások is meg fognak változni, a felekezetek elmúlnak, a politika is elmúlik… Isten királysága fog felépülni.

Vélemény, hozzászólás?