2021.08.16. Hétfő

Galata 5:22-25
„De a Szellem gyümölcse: szeretet, öröm, békesség, béketűrés, szívesség, jóság, hűség, szelídség, mértékletesség. Az ilyenek ellen nincs törvény. Akik pedig Krisztuséi, a testet megfeszítették indulataival és kívánságaival együtt. Ha Szellem szerint élünk, Szellem szerint is járjunk! Ne legyünk hiú dicsőség kívánók, egymást ingerlők, egymásra irigykedők!”

1961.12.31. – Muszáj nektek újjászületni
Ha Istentől vagy születve, akkor meg vagy mosva az Ige vizeiben, elválasztva a világi dolgoktól és hiszel Istennek. Halott vagy a saját gondolataidnak, halott a saját ötleteidnek, halott minden másra csak az Isten Igéjére nem. Az él benned, az munkálkodik rajtad keresztül, bizonyítva, hogy az Istennek az Igéje. Azt mondod: „Én halott vagyok a világnak, halott vagyok a világ számára Branham testvér.” És tagadod Isten Szavát?
Jézus azt mondta: „Ezek a jelek fogják követni azokat, akik hisznek.” Na most kezdünk eljutni oda, hogy mit jelent „újjászületni”. Látjátok…
Még mindig indulatos, még mindig goromba, arrogáns… Valaki mond rólad valamit és készen vagy rögtön harcolni? És aztán az Isten Szellemétől vagy születve? Nem. Isten Szelleme nem úgy cselekszik. Nem. Isten Szelleme alázatos, szelíd, édes, hosszútűrő. Ez Isten. Szerető, kedves, megbocsájtó, ez Isten Szelleme. Ó igen.

Vélemény, hozzászólás?