2021.06.28. Hétfő

Efézus 5:31-32
„Az ember ezért elhagyja apját és anyját, és ragaszkodik feleségéhez, és lesznek ketten egy testté. Nagy titok ez, én pedig ezt Krisztusról és az egyházról mondom.”

1964.03.04. – Uraim, látni szeretnénk Jézust
Mennyei Atyánk, látni szeretnénk Jézust, hadd jöjjön el ma este! Úr Jézus, jöjj a Te feltámadásod erejében! Hosszasan beszéltem, de csak egy-két szó Tőled, többet jelent, mint minden, amit valaki mondhatna. És hadd ne aludjon a Gyülekezet! Hadd… Isten utolsó megmutatkozása, ahogy megígérte: „Ahogy Szodoma napjaiban volt, mielőtt tűz hullott a pogányokra, úgy lesz az Ember fia eljövetelekor.” Az árnyék, a negatív és a pozitív olyan szorosan egybejönnek, amíg nem sokára lesz egy egyesülési idő.
Látjuk, hogy a nemzetek egyesülnek, úgy hívják ENSZ. A gyülekezetek egyesülnek, az Ökomenikus Tanács egyesül a Vatikánnal. Minden gyülekezet egyesül, hívők és hitetlenek. A munkások egyesülnek szakszervezetekben.
Uram, hadd ébredjen fel a Gyülekezet, és lássa meg, hogy Egyesülési idő van, hogy Jézus egyesüljön a Gyülekezetével; Férj és Feleség! Hamarosan meglesz az ünnepség, és ők eggyé válnak. Ahogy Ő megrázza nekünk az utolsó jelet, vagyis megmutatja az Ígéretét, hadd lássuk meg Jézust és magasztaljuk Őt. Mert az Ő Nevében imádkozunk. Ámen.

Vélemény, hozzászólás?