2021.06.19. Szombat

Filippi 2:2-3
„Teljesítsétek be az én örömömet, hogy egyenlő indulattal legyetek, ugyanazon szeretettel viseltetvén, egy érzésben, egyugyanazon indulattal lévén; semmit nem cselekedvén versengésből, sem hiábavaló dicsőségből, hanem alázatosan egymást különbeknek tartván ti magatoknál.”

1962.05.31. – Konfliktus Isten és Sátán között
A Menyasszonynak egységben kell lennie, egységben, együtt az Ige által. „Az Én juhaim hallják az Én Hangomat.” És ez az Ő Hangja nyomtatott Szavak formájában. Rendben. Egyesítve az Ige által. Ő elkészíti magát. Nem a szokványos hitvallással, hanem, mint Eszter. Amikor Eszter ki lett választva, hogy a király elé álljon, nem mindenféle dologgal ékesítette magát, hanem egy édes, szelíd szellemmel ékesítette magát. Ez az, amivel a Menyasszony ékesíti magát, és a Szellem összes gyümölcse követi azt.
Mi van neki? Összegyülekezve az Ige közösségében. Ámen! Az Ige közössége. Így van. Közösségben lenni, együtt ülni mennyei helyeken, Krisztus Jézusban ma este. Egy indulattal, egy helyen, egy szellemben, egy gondolatban, egy reménységben, egy Istennel, egy céllal. Ámen! Látjátok, íme itt van. Mindig, amikor a Biblia mond valamit, mi azt mondjuk: „Ámen!” Megerősítünk minden Szót egy ámennel!

Vélemény, hozzászólás?