2021.04.04. Vasárnap

Róma 8:11
„De ha Annak a Szelleme lakik bennetek, aki feltámasztotta Jézust a halálból, ugyanaz, aki feltámasztotta Krisztus Jézust a halálból, megeleveníti a ti halandó testeiteket is az Ő tibennetek lakozó Szelleme által.

1965.04.10 – A Húsvéti pecsét
És azon a Húsvét reggelen, amikor az az Egy eljött és megváltotta mindazokat, akik hittek Benne, ők is feltámadtak a Biblia szerint.
Az a megelevenítő erő bement Jób sírjába, ahol még egy kanálnyi por sem maradt az ő csontjaiból. Mindazon száz és száz és száz évek után a csontjai elrothadtak. Az visszatért és visszament a föld gázaiba, és csak egyszerű hamu-por feküdt ott. De mégis, amikor az a megelevenítő erő… Az Isten Igéjének ígérete szerint, száz és száz, igen, több ezer évvel később, amikor az a megelevenítő erő előjött a sírból; Jób, Ábrahám, Izsák, Jákób, mindegyik kijött a sírból Ővele.
A Biblia mondja ezt. Szent Máté, a 27. fejezet és az 51. vers, azt mondja: „A szentek közül sokan, akik a föld porában aludtak, feltámadtak és kijöttek a sírokból Vele, amikor Ő feljött Húsvét reggelén.” Miért? Nekik megvolt az a potenciál. Nekik megvolt az a megelevenítő erő, látjátok, és feltámadtak a halálból és Vele együtt mentek a feltámadásban. Élvezték a feltámadást Vele, mert tele voltak azzal a megelevenítő erővel.

Vélemény, hozzászólás?