2021.03.24. Szerda

Zsoltárok 91:15
„Kiált hozzám és válaszolok neki: Vele leszek a nyomorúságában; megszabadítom és megbecsülöm őt.”

1960.09.25. – Az a nap a Golgotán
Az ár ki lett fizetve, és Sátán rabsága meg lett törve. Isten visszatette az ember kezébe azt az utat, amit keresett. Többé nem kell sírnia. Ő lesújtott, amikor összetörte a Sátán gerincét, ott a Golgotán, a bűn és betegség gerincét! És az visszahoz minden egyes halandót a földön, vissza Isten Jelenlétébe, bűnei bocsánatával. Hallelujah! A bűneink meg vannak bocsátva. Sátán nem tud többé kizárni minket Isten elől.
Van egy elkészített főút. Ott van egy telefonvonal. Van egy vonal a Dicsőségbe, és az a vonal minden személynek elérhetővé vált. Ha egy ember tele van bűnnel, őt a fővonalon kapcsolják oda. Meg lehetnek bocsátva a bűneid. Nem csak az, hanem azért a bűnért ki lett fizetve az ár. Ó! Neked nem kell azt mondanod, „Nem vagyok méltó.” Persze, nem vagy az, soha nem is lehetnél. De Az, aki méltó, átvette a helyedet. Szabad vagy. Nem kell többé vándorolnod. Ezután nem kell, hogy egy élvezeteket hajhászó ember legyél itt kint a földön.
Mert van Vérrel teli forrás.
Mely Immánuel Ereiből fakad,
Ahol a bűnösök, akik alámerülnek az árnak,
Elvesztik minden bűnös foltjukat.
Nem kell elveszettnek lenned. Van egy főút, és egy Ösvény, és a Szentség Ösvényének neveztetik. A tisztátalan nem megy át azon. Mert, ő először a forráson keresztül jön, és azután rálép a főútra.

Vélemény, hozzászólás?