2020.11.11. Szerda

Hóseás 14:9(10)
„Ki az, aki bölcs, és aki megérti ezeket a dolgokat? értelmes, és megismerheti azokat? mert az ÚR útjai helyesek, és az igaz jár azokon: de a bűnösök elbuknak azon.”

1964.03.06. – Nagyobb van itt Salamonnál
Isten, mindig, minden időben, szellemi ajándékokat adott a Népének. Ez az, ahogyan Őt azonosítják és ismerik, a szellemi ajándékok által. És amikor Isten küld egy szellemi ajándékot a Népének, és azt a szellemi ajándékot elutasítják, azután az a nép sötétségbe és káoszba megy. Minden időben, a korokon keresztül, amikor Isten küldött valamit az embereknek, egy ajándékot, és ők elutasították azt, Isten elvetette azt a népet, mert az elvetette Isten kegyelmét.
Ó, micsoda biztonság lenne ma este, mennyivel nagyobb lenne, mint az összes óvóhely és mindazok a helyek, amire csak gondolhatunk, ez a nemzet, amit keresztény nemzetnek hívnak, elfogadná Isten ajándékát, ami neki adatott, a nagy Szent Szellemet, amely ki lett öntve ezekben az utolsó napokban. És ha nemzet elfogadná Azt, az nagyobb biztonság lenne, mint bármi más, amibe bemehet. De ők elutasították azt, és ezért semmi más nincs hátra, csak káosz és ítélet.

https://branham.org/en/QuoteOfTheDay 2020.11.10.

Vélemény, hozzászólás?