2020.05.16. Szombat

Filippi 3:14
„Tovább nyomulok Isten Krisztus Jézusban való magas elhívásának jutalmáért.” (King James fordítás)

1962.10.13. – A másik befolyása
Amikor egy labdajátékot játszol, mivel futball szezon van, amit mi tenni akarunk, az nem az, hogy mindenki megpróbálja elvenni a labdát attól az embertől, akinél van. Ő megpróbálja védeni azt az embert, megvédeni őt, hogy hadd menjen végig. Próbáljuk elérni a célt. Értitek?
De el tudsz képzelni egy csapatot, akik olyan képzetlenek, hogy találnak egy embert, a saját emberüket, aki fut a labdával a pályán, és aztán ahelyett, hogy próbálnák leverni az ellenséget, aki rajta van, az ellenfél csapatából, hogy hadd menjen a saját embered, aki viszi a labdát, minden ember próbálná elvenni a labdát az ő kezéből? Nos biztosan veszíteni fogtok.
És ma nekünk ugyanez a dolog van. Amikor látjuk, hogy Isten színre lép, és meg fog áldani egy bizonyos dolgot, tartsunk távol attól minden ellenséget. Használjuk a befolyásunkat, mint védők. Nem, mint futók, védők, akik megvédik a futót, hadd vigye végig a labdát; mert nincs ellenállás, minden, amit neki tennie kell, az, hogy fut tovább. És nekünk védőknek kellene lennünk.

Vélemény, hozzászólás?