2019.12.01. Vasárnap

II.Mózes 29:43
„…és a sátor megszenteltetik majd dicsőségem által.” (King James Biblia)

1955.11.10. – Krisztusban elrejtett élet
Ezen dicsőséges napok egyikén Jézus el fog jönni Isten Jelenlétéből, és visszatérünk újra mindabba, amik mi valaha is voltunk legjobb formánkban és Vele leszünk örökké. Halleluja.
Miből készültek ezek a testek? Egy kis kozmikus fényből, egy néhány atomból, és kőolajból, és így tovább, összerakva, amit Isten kihozott a föld porából, és festett egy képet. És mi most csak a negatívban élünk. És egy dicsőséges napon a halál előhívja majd a képet, és mi újra visszatérünk egy új, megdicsőült testbe, hogy soha ne legyünk öregek, soha ne legyünk betegek, soha ne legyen szívfájdalmunk.
Ez illik hozzád, testvérem, hogy belépj a templom kárpitja mögé, kizárd a világot körülötted, és odaszenteld magad Krisztusnak, és élj egy megszentelt életet. Hát nem hiszitek ezt? Természetesen így van.
Ó, ez az az élet, amit élhetünk. Hányan vannak itt, akik azt mondják, „Branham testvér, Isten kegyelme által szeretnék ilyen életet élni.”? Emeljétek fel a kezeteket, „Szeretnék ilyen életet élni.” Isten áldjon meg titeket. Hiszem, hogy nekünk erre van szükségünk, ugye ti is?

Vélemény, hozzászólás?