2019.11.06. Szerda

Zsoltárok könyve 95:7-8
„Mert Ő a mi Istenünk, mi pedig legelőjének népe, kezében levő nyáj vagyunk. Most, amikor halljátok szavát, ne keményítsétek meg szíveteket, mint Meríbánál, amikor Masszánál voltatok a pusztában,” (Új fordítású Károli Biblia)

„Mert Ő a mi Istenünk; és mi legelőjének népe vagyunk, és kezének bárányai. Ma, ha az Ő hangját halljátok, ne Keményítsétek meg a szíveiteket, mint a lázadáskor, és mint a kísértés napjaiban a pusztában:” (King James Biblia)

1963.01.20.m – Isten Hangja ezekben az utolsó napokban
Mindezen utánzások ellenére, hamis hangok, hamis próféták, mindezen más dolgok ellenére, amik felemelkedőben vannak, Jézus még mindig azt mondja, mindezek ellenére, „Ha valaki hallja az Én Hangomat és követ Engem.” Ő az Ige. Figyeljetek, az Ő megbízatása számunkra ma mindezen hangok között. Amiről azt mondtam, hogy órákba tellene, hogy bemutassuk mindezeket a hangokat. És ez összezavarja az embereket, ez egy sajnálatos dolog. És, végül, nem kapsz egy második esélyt, most kell Ezt venned. Lehet, hogy már este nem lesz lehetőséged. Lehet, hogy holnap nem lesz lehetőséged. Az most van! „Amikor halljátok az Én Hangomat, ne keményítsétek meg a szíveteket, mint a lázadás napjaiban. Most van az idő. Ez az alkalmas idő, hogy valaki meghallja az Én Hangomat.”

Vélemény, hozzászólás?