2019.08.25. Vasárnap

Máté 11:29
„Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelíd és alázatos szívű vagyok: és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek.” (Károli Biblia)

1961.02.10. – Ábrahám szövetsége megerősítve
És amikor meg tudom mutatni nektek ebben a Bibliában, hogy Ő megbocsátja minden bűnünket (Ó Istenem), meggyógyítja minden betegségünket, hadd ragadjam meg azt az ígéretet, és mondjam, „Atyám, Istenem; gyenge vagyok, szükségem van Rád. Tudom, hogy Te megtartod az Igédet. Te vagy El Shaddai. Hiszek benned Uram. Tölts be engem a Szellemeddel! Moss meg engem a Véredben! Fogadj vissza engem, ó Uram, és próbálj meg engem. Hadd hajoljak a kebledre. Én a Te gyermeked vagyok; Tőled születtem, de elgyengültem, de Te vagy az, aki erőt adsz nekem. Megígérted, hogy meg fogod tenni, én csak ebbe fogok kapaszkodni, Uram, és meg fogok elégedni azzal, ha betöltesz engem a Te Szellemeddel, moss meg engem a Te Véredben, vedd el az összes kárhoztatásomat, gyógyítsd meg a testemet, és add, hogy jól legyek.”
Micsoda ígéret ez, megerősítve az Ábrahámnak tett ígéretét, „Én vagyok El Shaddai.”
„Nos Branham testvér, én egy utcalány vagyok. Én-én egy részeges vagyok. Én-én egy alkoholista vagyok. Én mindezek…”
Nem érdekel, mi vagy. Gyere egyenesen oda El Shaddai-hoz. Ha az erőd és a reménységed elfogyott, ha az Anonim Alkoholistáknál lemondtak rólad, ha az orvos lemondott rólad, ha semmi sem lehet tenni veled, Ő El Shaddai, az Erős. Hajolj az Ő Keblére és csak egyél, és elégedj meg. Ő beteljesíti azt. Hát nem szeretitek Őt?

Vélemény, hozzászólás?