2019.08.11. Vasárnap

1Mózes 41:36
„Mert ez az élelem lesz az ország tartaléka az éhínség hét esztendejében, amely majd eljön Egyiptomra, és akkor nem pusztul el az ország az éhínség idején.” (Új fordítású Károli Biblia)

1962.06.01. – Állást foglalni Jézussal
Emlékeztek, mi volt az az álom, hogy kaptam a magyarázatot? „Menj vissza és tárolj el Élelmet.” Hol volt a raktár? Ebben az imaházban. Hol van bármi hasonló ebben az országban, itt körülöttünk, ami hasonlítható ehhez az Üzenethez, ami nekünk van?
Nos, persze a mi kis testvéreink, akik itt kint vannak, ezek a többi kis gyülekezetek, mi vagyunk. Egyek vagyunk.
Hová mennél, hogy megtaláld ezt? Mutass valahol ehhez foghatót. Egyenesen kimész felekezeti hitvallásokba, egyenesen elmész az Úr Jézus Nevétől. Egyenesen eltávolodsz ettől a többi dologtól. Érted? És itt van az, ahol az élelem el lett tárolva.
Nos egy Üzenet, amit itt mindannyiótoknak prédikálok… Nézzétek, egytől hat óra hosszáig prédikáltam nektek egy Üzenetről. Nos ha használnom kellene egyet azok közül az Üzenetek közül, egy hetet venne igénybe, hogy vegyem azt, csak egy kicsit itt, és egy kicsit ott, látjátok, mert az el lett itt tárolva.
Az szalagokon van. Az el fog jutni a világ minden részére a szalagokon, ahol az emberek a házaikban vannak. Azok a szalagok egyenesen Isten eleve elrendeltjeinek kezébe fognak esni. Ő tudja vezetni az Igét. Ő mindent pontosan annak a pályájára irányít. Ez az oka, hogy Ő engem visszaküldött, hogy ezt tegyem. „Tárold el itt az élelmet.”

Vélemény, hozzászólás?