2019.08.07. Szerda

Ezékiel 20:42
„És megtudjátok, hogy én vagyok az Úr, mikor beviszlek titeket Izráel földjére, arra a földre, melyért fölemeltem kezemet, hogy adom azt a ti atyáitoknak.” (Károli Biblia)
„Akkor majd megtudjátok, hogy én vagyok az ÚR, amikor beviszlek benneteket Izráel földjére, abba az országba, amelyről fölemelt kézzel tettem esküt, hogy őseiteknek adom.” (Új fordítású Károli Biblia)

1957.04.07. – Aztán eljött Jézus

Látom azt a régi, hatágú Dávid csillagot, a legrégebbi zászlót a világon, amint ott függ. Miért nem látják azt a nemzetek? S arra gondolok, hogy a mi szeretett nemzetünk úgy látszik szövetkezni fog az Arabokkal. Meg lesznek átkozva, ez biztos. Ők megvetették Isten kegyelmét, most ki kell állniuk az ítéletet. Nézzétek azt a régi zászlót, amint ott függ! Lássátok meg, hogyan jön elő a sivatagból egy virágzó rózsa! Nézzétek azokat a zsidókat, akik visszajönnek onnan Iránból, miután ott voltak kétezer-ötszáz évig! A Biblia azt mondja, hogy sas-szárnyakon hozatnak vissza Jeruzsálembe. Látjuk azokat a nagy Amerikai repülőtársaságokat, akik visszahozzák őket sas-szárnyakon, ahogyan az volt. Ők kiszállnak a hajókból, és szétnéznek és azt mondják: „Hol van a Messiás?”
Te mondtad, „Amikor a fügefa kisarjad, tudjuk, hogy közel van a nyár.” Látjuk, hogy már rügyezik.

Vélemény, hozzászólás?