2019.07.24. Szerda

2.Korintus 12:9
„De ő ezt mondta nekem: „Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz.” Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy a Krisztus ereje lakozzék bennem.”   (Új fordítású Károli Biblia)
„de azt mondotta nekem: „Kegyelmem elég neked, mert hatalmam erőtlenségben lesz teljessé.” Nagy örömmel dicsekszem hát erőtlenségeimmel, hogy a Krisztus hatalma sátorozhassék rajtam.”    (Csia Lajos fordítása)

1956.08.14. – Isteni szeretet és egyedülálló kegyelem
Tehát mit csináltak ők? Kifejezték a szeretetet, Isten Szeretetét. És az egyedülálló kegyelemnek kell majd itt cselekednie ezen a helyen. Értitek? Mi történt? Isten azt mondta Mózesnek, „Mondd meg nekik, hogy álljanak nyugodtan. Ők… (üres hely a szalagon) … és Én megmutatom neked, mi az Én Kegyelmem. Csak álljatok nyugodtan most. Ne legyetek izgatottak. az igaz ember minden lépését az Úr rendeli el.” Nem számít, mi jön, vagy megy, Isten rendeli el azt. Talán próbákon keresztül, talán bajokon és nyomorúságon keresztül, de amíg Isten vezet, mit számít az? Azt mondta, „Tehát mondd meg nekik, hogy álljanak nyugodtan. Ők szeretnek Engem, és kifejezik Felém azt azáltal, hogy hisznek Bennem, és lépéseket tesznek az Igém alapján, és elhiszik azt. És most az út végén vannak. A szeretet elvitte őket, ameddig csak lehetett, ezért most én fogom kifejezni azt feléjük. Ők kifejezték a szeretetet felém, Én kifejezem az Isteni Kegyelmemet és Erőmet feléjük.” Azt mondta, „Mondd meg nekik, hogy ők a végén vannak; nem tehetnek semmi többet. De még mindig szeretnek Engem és hisznek Nekem. Így az én Kegyelmem fog munkálkodni ebben az esetben.”
Az fog munkálkodni ma este a te esetedben is. Az fog munkálkodni minden egyes esetben. Figyeljétek Őt!

Vélemény, hozzászólás?