2019.07.19. Péntek

Jakab 1,22
Legyetek az Igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat. (Új fordítású Biblia)
Legyetek az Igének megtevői s nem csupán hallgatói, mert aztán hamis következtetésekkel eltévesztitek az igazságot. (Csia Lajos fordítása)
De amit Isten mond, azt tegyétek is meg, ne csak hallgassátok! Ha csak hallgatjátok, de nem teszitek meg, becsapjátok magatokat.
(Egyszerű fordítás)

1963.08.03.E – Befolyás
Szóval, amikor az Angyal találkozott Máriával aznap reggel úton a kúthoz, azt mondta neki, hogy „gyermeke lesz, férfit nem ismerve,” ez cselekedésre késztette őt. Mária sietett elmondani mindenkinek, hogy neki „gyermeke lesz, férfit nem ismerve.” Nem érdekelte, hogy ez mit jelent arra nézve, hogy az emberek mit mondnak. Ő valóban találkozott az Úr Angyalával, és ez cselekvésre késztette. Tudatában volt annak, hogy a Szentlélek volt rajta, Életet teremtve benne.
Ó, ha csak fel tudnánk ismerni azt, hogy a Szentlélek rajtunk van, hitet teremtve bennünk, próbálva Magát bemutatni olyan sok különböző módon és ajándékon keresztül, és hitet teremteni egy elragadtatási Gyülekezet számára. Kellene, hogy ez cselekvésre késztessen bennünket.

Vélemény, hozzászólás?