2019.06.24. Hétfő

Rómabeliekhez írt levél 8:38-39
„Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak, sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely megjelent Jézus Krisztusban, a mi Urunkban.” (Új Fordítású Károli Biblia)
„Mert Isten szeretetétől semmi, de semmi nem tud minket elválasztani – ebben egészen biztos vagyok! Sem halál, sem élet, sem angyalok, sem az uralkodó szellemek, sem ami most van, vagy ami ezután következik, sem azok, akiknek hatalmuk van, sem semmi, ami a magasságban, vagy a mélységben van, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el bennünket Isten irántunk való szeretetétől, amely Urunkban, Jézus Krisztusban mutatkozott meg.” (Egyszerű fordítás)

1957.03.03. – Te mit gondolsz Krisztusról
Egy másikuk azt írta:
„Élve szeretett, Meghalva megmentett engem, Eltemetve messzire vitte a bűneimet. Feltámadva megigazított, ingyen, örökre.” Egy nap Ő eljön – ó, dicsőséges nap!
Te mit gondolsz Krisztusról és Kinek a Fia Ő? Mi a véleményed Őróla? Mit gondolsz Róla?
„William Branham, mi a véleményed?” Ó, ha tízmillió nyelvem lenne, hogy beszéljek, akkor sem tudnám kifejezni neki a gondolataimat, ott fekve az ágyon egy bűnös családi származással, és a doktorok rám néztek és azt mondták, „Három perced van még az életből.” És hirtelen Valami elhaladt mellettem; Ő Istennek az Áldott Fia volt, aki megmentett engem a bűnből és meggyógyította a vak szemeimet és kivitt engem, hogy prédikáljam az örömhírt.
Ó, mennyire szeretem Őt! Mennyire imádom! Nem tudom kifejezni, hogy mit gondolok Róla. Milyen embereknek kellene lennünk?

Vélemény, hozzászólás?