2022.09.12. Hétfő

II. Korinthus 2:15
„Hála pedig az Istennek, Aki mindenkor diadalra vezet minket a Krisztusban, és az Ő ismeretének illatját minden helyen megjelenti mi általunk.”

1953.11.15.a – Szólj a kősziklának
Minden alkalommal, amikor készülsz Istennel menetelni, vigyázz, mert problémák előtt állsz. Az ördög ott fog heverni az úton, hogy elkapjon minden bokát, amit csak tud. El fog gáncsolni, felidegesít, mindenféle rossz dolgot megtesz; ő az ördög. Ó, én szeretem nyakon önteni a Szentírással. Ti nem? Igen, uram. Mondd azt: „Meg van írva Isten Igéjében.” Így van. Isten így mondta.
Az ördög gyűlöl engem, és tudom, hogy titeket is gyűlöl; ő az ellenségünk. De addig, amíg Isten a barátom, nem félek tőle. Elűzöm őt, veszem Isten Igéjét és elűzöm arról a helyről, amiről azt gondolta, hogy az övé. Nincsenek erődítményei. Teljes mértékben, törvényesen le van győzve minden helyen. Az ördögnek nincs semmilyen törvényes joga sehol sem. Meg van verve a betegségekben, meg van verve a csalódásokban, mindenhol meg van verve. Meg van verve a halálban. Nem tud engem megijeszteni. Ez csak egy régi nagy árnyék.

Vélemény, hozzászólás?