2022.08.02. Kedd

V. Mózes 5:32
„Vigyázzatok azért, hogy úgy cselekedjetek, amint az Úr, a ti Istenetek parancsolta néktek; ne térjetek se jobbra, se balra.

1962.12.30m – Abszolút
Tudjátok sok csillagunk van, de csak egy igazi csillag van, amelyik nem mozdul; a sarkcsillag, mert az a Föld középpontjában helyezkedik el. Nem számít, hogy hátul, lefelé vagy bárhol is vagy, a sarkcsillag pontosan ugyanolyan. Az a te sarkcsillagod. Na, most, látjátok, nagyon sok csillag van, ami sodródik helyről helyre. De ha a tengeren vagy, bármely tengerész tudja, vagy bármely vadász, aki az erdőt járja tudja, hogy a sarkcsillag a helyén van neked. Ez minden. Akkor ez olyan, mintha az iránytűd lenne. Az iránytűd nem fog a Marsra mutatni vagy a Jupiterre vagy máshová. Az a sarkcsillagra fog mutatni. Miért? Az az abszolút a számodra.
Figyelj, ez a te abszolútod! Ó, valamit mondani fogok. Figyeljetek! Most nagyon jól érzem magam, mert ez egy bizonyosság. Az iránytűd csak a sarkcsillagra mutathat. Az az egyetlen hely, amire mutathat. Ha az egy valódi iránytű, az eltalálja a sarkcsillagot minden alkalommal. Ugye így van?
Ha neked megvan a Szent Szellem, Az az Igére fog mutatni. Sohasem fog egy felekezetre mutatni, sohasem fog egy hitvallásra mutatni. Sohasem fog valahová félre mutatni, egyenesen az Igére fog mutatni. Kedvem lenne kiabálni. Figyeljetek, ez valami az emberben, ami lüktet, amikor látod a Sarkcsillagodat, Jézust, az Igét, és látod a benned lévő Szellemet, hogy nem enged sem jobbra sem balra mozdulni.

Vélemény, hozzászólás?