2022.04.13. Szerda

János Evangéliuma 17:1
„Ezeket beszélte Jézus; és felemelé szemeit az égre, és monda: Atyám, eljött az óra; dicsőítsd meg a Te Fiadat, hogy a Te Fiad is dicsőítsen téged.”

1956.10.02.a – Atyám, eljött az óra
Testvér, eljött az idő. Az utolsó napokban vagyunk. Az atom korszakban vagyunk. Eljött az idő, amikor olyan fegyverük van, ami ki tudja rázni a világot a pályájáról öt perc alatt, bele a Napba és teljes megsemmisülést okoz. Ezelőtt nem tudták megtenni. De eljött az idő. Ámen.
Eljött az idő, amikor itt van az elszakadás. A Biblia mondja: „Hacsak el nem jön a szakadás, a bűn embere nem mutatja meg magát.” A pünkösdi egyház az elszakadás idejében él. Eljött az idő.
Eljött az idő, hogy a hívőket jelek kövessék. A végidőkben vagyunk. A késői esőben vagyunk. Abban az időben vagyunk, amikor az emberek önfejűek, büszkék, inkább szeretik az élvezeteket, mint Istent, esküszegők, hamisan vádlók, mértéktelenek, a jónak megvetői. Eljött az idő, amikor az ördög tanításait tanítják, a Biblia tanítását elferdítik teóriákká és teológiává, hogy emberek csoportjait húzzák el maguk után.
Eljött az idő, hogy Isten összegyűjtse a Gyülekezetet egy nagy zászló alá, ami az Úr Jézus Krisztus, és kiöntse az Erőit közöttük és nagy jelek és csodák történjenek meg. Eljött az idő.

Vélemény, hozzászólás?