2022.04.08. Péntek

Ézsaiás 8:18
„Ímhol vagyok én és a fiak, kiket adott nékem az Úr jelekül és csodákul Izráelben, a Sion hegyén lakozó seregeknek Urától vagyunk mi!”

1959.12.27.m. – Egy szuper jel
Jobb lesz, ha most ide irányítjátok a gondolataitokat és megnyitjátok a szíveteket. Kérjétek Istent, hogy nyilatkoztassa ki számotokra, amit most mondani fogok! Amikor Ő eljött, betöltötte, amit a próféta mondott.
És amikor eljön az utolsó napokban, Isten késői esőiben, amikor a korai és a késői eső együtt lesz kiöntve, Ő pontosan úgy fog jönni, ahogy meg lett prófétálva. „Világosság lesz estidőben.” Minek kell történnie? Immánuel, ugyanaz a Fiú, ugyanaz a Világosság, ugyanaz az Isten, aki eljött Pünkösdkor, hogy testben lakozzon a népével, ugyanígy fog eljönni az utolsó napokban, mert egy estidő Világossága lesz. Mi ez? Lesz egy jel, egy örökkévaló jel: Isten velünk, Isten bennünk, Isten rajtunk keresztül. Ember és Isten eggyé lesz. Jézus meghalt, hogy a drága életét a saját döntése alapján odaadja, hogy sok fiút vihessen Istenhez. Immánuel velünk. Az estidei népet ez vonzani fogja.
Amikor Isten adta a jelet: „Ez egy jel lesz. Isten testben fog lakozni.” Azt gondolta, hogy ez vonzani fogja az embereket. Azt tette. „Mert akik befogadták Őt, azokat felhatalmazta, hogy Isten fiaivá legyenek.”

Vélemény, hozzászólás?