2022.04.06. Szerda

Galata 1:15-16
„Tetszett az Istennek, Aki elválasztott engem az én anyám méhétől fogva és elhívott az Ő kegyelme által, hogy kijelentse az Ő Fiát énbennem, hogy hirdessem Őt a pogányok között.”

1951.07.27 – Az élő Isten Gyülekezete
Nem ember akaratából születtem erre a világra, nem ember által, hanem Isten akaratából, Isten eleve elrendelése által. Nem az én szentségem által, nekem nincs olyan. Nem a családom szentsége által; a családom korábbi generációi írországi bevándorlók voltak. Katolikusok voltak, végig, mindenki katolikus volt az utolsó generációig. Egyáltalán nem jártak templomba, elkülönültek. Apukám és anyukám mindketten írek voltak; Branham és Harvey; egyáltalán nem voltak vallásosak. Nem is voltam templomban 24 éves koromig.
Amikor megszülettem egy kis hegyi kunyhóban Kentucky-ben, az a Fény, amit láthatsz a fényképen, amit a világ tudományos vizsgálata természetfölötti Lénynek igazolt, bejött a szobába. Kisfiú korom óta velem volt. Szólt hozzám és Ő az, aki elküldte ezt nekem és azt mondta, hogy az Isten jelenlétéből küldetett. Ezeket a dolgokat adta, hogy tegyem azokat az emberek előtt, nem azért, hogy azt mondjam nekik, hogy csatlakozzanak a metodista, baptista vagy presbiteriánus egyházhoz, hanem hogy higgyenek az Úr Jézus Krisztusban és meggyógyulnak vagy megmenekülnek a bűneikből.

Vélemény, hozzászólás?