2022.03.30. Szerda

II. Krónika 5:14
„Ezért a papok nem tudtak megállni, hogy szolgáljanak a felhő miatt: mert az ÚR dicsősége betöltötte Isten házát.”

1962.11.11. – Odaszánás
Isten mindig betölti az Ő templomát. Az odaszentelés napján Ő betöltötte a templomát. Betöltötte azt Magával. Ma ugyanígy van. Isten be fog tölteni minden templomot, amely alaposan odaszánja magát Őneki, bármilyen személyt, aki azt teszi. A templom az nem egy kis épület itt. A templom nem egy épület Salt Lake City-ben. A templom nem egy épület Rómában. A templom ti vagytok. Ti vagyok az a templom, akiben Isten lakozni akar és amin keresztül ki akarja fejezni Magát, hogy minden nemzet megismerhesse Őt. Ti Isten élő képmásai vagytok, akiken keresztül Isten akar munkálkodni. És mindig amikor egy férfi vagy egy asszony elfelejt minden hamisságot, amit a világban hallottak, és visszajönnek az Ige vonalába, és benne maradnak a sorban.
Pontosan úgy, mint Salamon tette azzal, amit Mózes tett. Mózes tette azzal, amit Isten tett. Isten mindig tisztelte azt.
És ha mi visszajövünk az eredeti odaszenteléshez, és megnyitjuk a szíveinket, és megüresítjük magunkat, ebben az odaszánásban, ahogyan mi átadjuk neki, Isten be fogja tölteni a templomunkat az Ő Sekina dicsőségével.

Vélemény, hozzászólás?