2022.03.21. Hétfő

Efézus 5:31-32
„Annakokáért elhagyja az ember atyját és anyját, és ragaszkodik az ő feleségéhez; és lesznek ketten egy testté. Felette nagy titok ez: de én a Krisztusról és az egyházról szólok.”

1963.08.18. – Az egyesülés ideje és jele
Az, amit tanítottam itt nektek, beszél nektek ezekről a jelekről és különböző dolgokról, amik történnek. Most nincs időm ezt megtenni, majd egy másik üzenetben, ha az Úr is akarja. De van egy kis dolog, ami még hiányzik a Gyülekezetnek. Akarjuk ezt, eljutni ehhez és én pont ennek a határánál vagyok most. Értitek? Akarunk eljutni ahhoz, ha… meg kell tennetek. Ha nem akarjátok azt tenni, akkor csak ennyi az egész, meg kell tennetek. Mert figyeljetek, az egyesülési idő közel van, mert Isten összehozza a Gyülekezetet az Elragadtatásra, elmenni az esküvőre, a Nagy Egybekelésre, amikor Isten és ember egyesül az Örökkévalóságra, amikor az idő teremtményei egyesülnek az Örökkévalóval.
Egyszer ez történt az ember Fiának formájában, a földön. És Neki az Életét kellett adnia, hogy előhozzon egy erőt egyesíteni más embereket ugyanezzel az Erővel Jézus Krisztus Menyasszonyának. És most a Gyülekezet egyesíti magát Krisztus Testéhez. Szabaddá teszi magát, elvág minden kis béklyót, elkészíti magát, egybejön, egységbe jönnek egymás között; ó, szeretet és öröm és a Szent Szellem mozog közöttük. Ó, micsoda idő!

Vélemény, hozzászólás?