2022.02.24. Csütörtök

Lukács Evangéliuma 12:35-36
„Legyenek a ti derekaitok felövezve, és szövétnekeitek meggyújtva; ti meg hasonlók az olyan emberekhez, a kik az ő urokat várják, mikor jő meg a menyegzőről, hogy mihelyt megjő és zörget, azonnal megnyissák néki.”

1958.10.12. – A Gyülekezet titkos, gyors elmenetele
Azt mondod: „Bizonyos dolgok még megtörténnek, azután majd készülődök.” Most készülődj! Épp most utaltam nektek Pearl Harborra és sok olyan helyre, ahol visszautasították, hogy meghallják a figyelmeztetést. Visszautasították, hogy hallgassanak rá. Nem maradt más, csak Isten ítélete az embereken. Tehát mindazok, akik nem fognak bemenni Krisztusba, Isten haragja és ítélete alatt lesznek. Kérlek, ne engedd, hogy ez történjen veled!
Nem számít, hogy mivé válik majd egyszer a Branham Imaház, ne engedd, hogy az legyen veled! Te legyél Krisztus szolgája! Nem számít, hogy mi megy az egyházi körökben, te legyél Krisztus szolgája! Ez nem a Branham Imaházon múlik, nem is valamelyik másik gyülekezeten múlik. Ez rajtad áll, mint egyén, hogy legyél készen az Úr Eljövetelekor. Neked készen kell állnod. Nekem készen kell állnom. Én a saját házam előtt söprögetek. Ez rajtad áll, hogy te is söpörj a tiéd előtt. Hagyd békén az enyémet, én is békén hagyom a tiédet. El kell készítened a ruhádat.

Vélemény, hozzászólás?