2022.02.22. Kedd

Jelenések 19:11
„És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér ló, és a ki azon ül vala, hivatik vala Hívnek és Igaznak, és igazságosan ítél és hadakozik.”

1963.03.21. – A negyedik pecsét
A Jelenések 19-ben nem csak ő készülődik, hanem Krisztus is készülődik a vele való találkozásra. Az ütközet forró lesz és kemény. Krisztus, a Jelenések 19-ben, Krisztus összegyűjti az Ő… Nem a föld négy sarkáról, mert egy kevés maradék lesz. Mit csinál Ő? A Menny négy sarkáról gyűjti őket össze. Holnap este beszélünk majd az oltár alatt lévő lelkekről, és meglátjátok, hogy így van-e vagy sem. A Menny négy sarkából egy hófehér lovon. Neki is van egy neve: nem a Halál, hanem az Isten Igéje. Élet. Ámen. Rá van írva a combjára: Isten Igéje. Ez az egyetlen élet, mert Isten a létező örök élet – Zóé – egyetlen forrása. Így van?
Rá van írva, hogy Élet, és egy fehér lovon lovagol. És itt van egy ember három különféle hatalom keverékével, akit Halálnak hívnak, és aki összegyűjti a földi képviselőit. Krisztus pedig a mennyei születésű alattvalóit gyűjti össze, a szenteket.
Az van ráírva, hogy Halál. Krisztusra pedig az van írva: Élet. Akik pedig Vele vannak, szintén fehér lovakon, azokat úgy nevezik: a világ teremtése előtt óta kiválasztottak. Ámen! És ők hűek az Igéhez. Ámen! Ez tetszik nekem. Úgy hívják őket: a világ teremtése óta kiválasztottak, és aztán hűek az Igéhez az ő választásuk szerint, mind felserkenve az új bortól és az olajtól, amint lovagolnak tovább, jönnek le a találkozásra. Ők tudják, hogy a mennydörgések hamarosan kimondják azt a dolgot.

Vélemény, hozzászólás?