2022.02.17. Csütörtök

Lukács Evangéliuma 13:23-24
„Monda pedig néki valaki: Uram, avagy kevesen vannak-é akik idvezülnek? Ő pedig monda nékik: Igyekezzetek bemenni a szoros kapun: mert sokan, mondom néktek, igyekeznek bemenni és nem mehetnek.”

1960.05.22. – Fiúvá fogadás 3. rész
Nekem úgy tűnik, hogy a végidőkben vagyunk, és Isten most fogadja be az Ő gyermekeit, megfelelően elhelyezi a Gyülekezetben, Krisztus Testében, az Övében. Na most, elmondom neked, ott nem lesznek túl sokan, akiket oda belehelyez, kezdjük azon. Azt mondod: „Ó, hát olyan nagy sokaság lesz!” De neki hatezer éve volt arra, hogy őket is kihúzza. Emlékezz, a feltámadás eljön és mi velük együtt leszünk felragadva. Csak egy néhányukkal. Gyorsan keresd az üdvösségedet! Nézd át magadat és lásd meg, hogy mi ment félre! Érted? Csak lásd meg, hogy mi a probléma! Tudom, hogy ez nehéz, de testvér, ez az Igazság. Ez Isten Igazsága. Fiúvá fogadás!
Nekünk annyira tűzben kellene lennünk Istenért, hogy mennünk kellene éjjel és nappal. Nem lenne szabad, hogy bármi megállítson bennünket, nekünk annyira édesnek, annyira jóindulatúnak, annyira kedvesnek és annyira Krisztushoz hasonlónak kellene lennünk az életünkben. Ehhez kell a mindennapi élet.

Vélemény, hozzászólás?