2022.02.14. Hétfő

Jakab 4:7
„Engedelmeskedjetek azért az Istennek; álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek.”

1961.01.24. – Vak Bartimeus
Ha nem hiszed, hogy a Szent Szellem valódi… Ragadd meg Isten ígéretét, és csak maradj azzal! Ragaszkodj ahhoz, ne hagyd el azt! Ha nem hiszed, hogy Ő Gyógyító… Bármilyen betegséged vagy bajod is van most, ne várj a gyógyító sorra; csak ragadd meg azt éppen most, és mondd: „Istenem, a Te kezeidben vagyok.”
És Sátán azt mondja majd: „Te nem vagy jobban.”
Ez az, amit nekem mondott. Én azt mondtam: „Idefigyelj, te öreg gáncsoskodó. Ha te nem… Ha azt akarod… Ha szeretnéd hallani amint bizonyságot teszek Isten dicsőségéről, maradj a közelben! De nem fogod kirázni belőlem azt. Ha szeretnéd hallani Isten bizonyságait, és az isteni gyógyítás dicséretét, maradj a közelemben! Azt fogom harsogni, ameddig csak tudom. Maradj csak pontosan azzal. Maradj a közelemben és hallgasd! Meghívlak, hogy hallgasd azt. Maradj csak a közelemben.”
Első nap, nem voltam jobban; következő nap, nem voltam jobban; következő nap nem voltam jobban. Továbbra is csak ott maradtam, bizonyságot téve, dicsérve Istent, áttörve a sötét felhőkön. Ő tett egy ígéretet. Végül ott volt. Megunta egy idő után és elszaladt.

Vélemény, hozzászólás?